Wisselkoers omrekenen

Buitenlands geld bestellen

Ga je binnenkort op reis buiten de Eurozone? Bestel dan buitenlands geld voordat je aan je reis begint. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte situaties komt te staan. 

Als je buitenlands geld nodig hebt, is het handig om de wisselkoersen in de gaten te houden. Je kunt het beste geld wisselen wanneer de wisselkoers gunstig is ten opzichte van de euro. 

Online bestellen

Bestel altijd buitenlands geld bij een betrouwbaar wisselkantoor. Dan kun je je euro’s tegen de laagste provisie wisselen.

Een goede tip is om je vreemde valuta van tevoren online te bestellen bij GWK Travelex. Dan kan je het geld ophalen op een door jou gekozen wisselkantoor en tijdstip en weet je zeker dat het geld dat je nodig hebt aanwezig is. Bovendien rekent GWK Travelex geen provisie. 

Geen tijd om apart naar een GWK Travelex kantoor te gaan om buitenlands geld op te halen? Als je online bestelt is het ook mogelijk het buitenlands geld bij de GWK Travelex-vestiging op Schiphol klaar te laten leggen. Zo kan je het geld vlak voor je vliegreis ophalen. Door online te reserveren zorg je ervoor dat je niet met lege handen op je reisbestemming aankomt.

 

Gepubliceerd op 8 april 2020