Wisselkoers omrekenen

Artikelen

Voorkom onnodige kosten bij betalen in het buitenland

Op vakantie gaan kan op zichzelf al duur genoeg zijn. Het laatste wat je dan wilt is extra kosten maken bij pinautomaten of wisselkantoren, die je ook had kunnen voorkomen. We geven je aantal handige tips. 

Brexit — Wat verandert er voor ons?

Dat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat heeft niet alleen gevolgen voor de Britten. Ook voor ons gaan er veel dingen veranderen, onder andere op financieel gebied.

De beste geldapps

Om informatie over wisselkoersen op te zoeken heb je tegenwoordig niet per se een laptop nodig. Je kunt namelijk ook op je smartphone via je browser of via apps direct valuta omrekenen. In dit artikel zetten wij onze beste tips voor je op een rijtje.

Veilig betalen in het buitenland

Aan het gebruiken van geld in het buitenland zijn natuurlijk risico’s verbonden. Wees je bewust van deze risico’s en let goed op tijdens je reis. Lees hier hoe.

Internationaal geld overmaken

Stel, je wilt voordat je op vakantie gaat graag een chalet boeken in de Zwitserse bergen. Dan zul je internationaal geld over moeten maken. En in dit geval krijg je bovendien met vreemde valuta te maken. We leggen je uit hoe dit werkt.

Betalen in buitenlandse webshops

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn: artikelen bestellen via buitenlandse webshops wordt steeds populairder. Met name Chinese groothandels en grote webwinkels in de Verenigde Staten trekken elk jaar meer Nederlandse klanten. Er zijn echter veel dingen waar je rekening mee moet houden. Hoe zit dat?

Geld bestellen

Ga je binnenkort op reis buiten de Eurozone? Bestel dan buitenlands geld voordat je aan je reis begint. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte situaties komt te staan.

Valuta omrekenen

Hoewel we steeds minder vaak gebruik maken van contant geld, zijn er nog steeds genoeg redenen waarom mensen een bepaalde valuta willen omrekenen. In dit artikel gaan we je een paar waardevolle tips geven met betrekking tot valuta omrekenen en betalen in het buitenland.

Cryptocurrency - Bitcoin

De bitcoin is een zogenoemde "cryptocurrency". Wat betekent dit precies? En wat kan je nou met bitcoins? 

Kosten pinnen in het buitenland

Met de meeste betaalpassen kun je gewoon pinnen en geld opnemen in het buitenland, ook buiten de Eurozone. Er zitten echter soms kosten aan verbonden. Hier vind je een overzicht.

Handige geldtips

Een volle bankrekening hebben, maar op vakantie niet kunnen betalen voor het kopje koffie dat je net op hebt? Je zal niet de eerste zijn. Toch zijn er een aantal eenvoudige tips om deze problemen te voorkomen.

Wisselkoersen-app

Bereken wisselkoersen snel en eenvoudig met je smartphone. 

Geld op reis

Naast geld moet je natuurlijk nadenken over andere dingen die je meeneemt op reis. Wij hebben een selectie gemaakt van veel vergeten producten en handige reisbenodigdheden.

Geld lenen

Geld lenen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel via het internet. Het kan voorkomen dat je tijdelijk een kleine lening nodig hebt om bijvoorbeeld je vaste lasten te kunnen betalen. Hier vind je meer informatie. 

Geld winnen

Wil jij geld winnen? Lees hier hoe je dat doet.